20090927

Alla papper blir blanka, det har gått en dag. Jag har kapitulerat, nu känns nyhetens behag. Stekt strömming kommer alltid smaka godare i sällskap med någon, ett problem kommer aldrig smaka godare i sällskap med ett annat problem. Du kan trycka på knappen nu. Om du är den ende med pensel, äre bara du som kan måla in dig i ett hörn.
Sätt på en skiva från förr och känn livets värme som en kopp te från ett fik i staden du växte upp i. Svara när telefonen ringer, svara inte otrevligt, det kommer alltid finnas någon som vill ringa dig. Eller inte, men ändå.
Du kommer aldrig stå stilla som ett träd, så låt dig kastas som en sten från strand till strand, spolas genom hav och rinna genom handen till den som kastat upp dig i luften med andra stenar och ramsat "Hur många barn ska jag ha när jag blir stor!".
Låt dig inte hindras för mycket, av exempelvis tankar som forsar i din hjärna. Du är mest en papperslapp som fladdrar i universum.
Lägg märke till solnedgången, i alla fall kommer den aldrig se exakt likadan ut igen... fucka aldrig upp, isolera dig för en timme eller två och låt dig hänföras av en svartvit film från 1945.
Ät för mycket choklad så länge du inte blivit för tjock. Skriv inte på näsor, dom är ömtåliga och gjorda för att lukta med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar