20161214

Make posten great again

Åter till avskyvärld. Kunde inte hålla mig. Kicken-projektet pockade för mycket på min uppmärksamhet. Det som en gång var världens modernaste blogg, vad är den nu? Utbränd, utförsäkrad, avbeställd, nedmonterad. Sjukpensionerad.

Men så dyker en tanke upp. Kanske är det på Bredängs tunnelbanestation, en tidig decembermorgon 2016. Året då ingenting blev sig likt. Året då Prince och David Bowie och Leonard Cohen och Georg Klein och Kjell Alinge och Muhammad Ali och Roj Friberg och Basia Frydman och Dario Fo och Fidel Castro och Umberto Eco och Léonie Geiseindorf och Karin Johannisson och Zaha Hadid och C H Hermansson och Olle Ljungström och Greg Lake och Hans-Eric Hellberg och Abbas Kiarostami och Bodil Malmsten och Carl Fredrik Reuterswärd och Göran Palm och Else Marie Pade och Sydney Onayemi och Leif Nylén och Toots Thielemans och Freddie Wadling avled. Året då Kicken-bloggen nästan dog och bytte namn.

Men nu är det Alltid Kicken igen.

Har börjat läsa Lars Noréns dagbok. Har ett rungande behov av att skriva ned allt som händer. Kvitton, luncher, människor på stan. Känns ömsom patologiskt ömsom kliniskt ömsom friskt. Idag var jag sjuk. Såg några avsnitt av Kobra på SVT Play. Fick än en gång upp ögonen för Dan Wolgers. Nästa gång recenseras Sternposts nya skiva på den här bloggen. Vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar