20090504

Snart möte

Än så länge inga större framsteg med bloggen, varför inte kan man ju fråga sej.... Det började med att J lanserade nyheten om bloggen för ALLA på Valborg, så vid det här laget vet väl varenda kotte med uppkoppling i stugan om bloggen.
Kanske är det därför som vi nu går lite mer försiktigt tillväga, nu övervägs varje inlägg noga, vi tar och känner på det, kramar om det, går ut på en promenad med det, bjuder det på en latte i Götgatsbacken, köper en krämig pistageglass i våffla åt det vid Nytorget. Nu har vi ju en publik, all eyez on us. Bara det bästa kunde vara gott nog, prima vara.
Jag drog till landet och har fått feber, ytterligare några bromsklossar. En fråga om vart bloggen ska ta vägen har tagit fart, känns så svårt att toppa Panorama-bilden på något sätt.
Insåg att bloggen framstog som väl lokalpatriotisk... det var ju faktiskt inte tanken från början, från början var bloggen tänkt att fungera som en ventil för våra själar, en joggingbana för våra inaktiva tankar, ett fönster mot världen från våra skokartonger. Försöker skippa Stockholmssnacket ett tag nu, tänkte rikta in bloggen på annat. Snart möte med ledningen om hur saker och ting har gått och sådär. Får se vart det leder oss. Febern lättnar och snart gryr dagen återigen... förhoppningsvis med mer vind i seglen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar